Alla dessa krångliga ord

Försäkringar kan vara krångligt, vi vet. Här hittar du de vanligaste frågorna om våra produkter och tjänster. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss.

Billån

När du ska köpa ny bil är det mycket vanligt att man endast jämför priset på bilen, dvs. ränta och avbetalningen. Glöm däremot inte bort att även jämföra bilförsäkring för att finna den billigaste bilförsäkringen - just för dig!

Billån och bilförsäkring

Det finns mängder av korttidserbjudanden på bilförsäkringar med billån. Dessa kallas oftast korttidserbjudanden. Principen bygger på att man lockas in i en försäkring för ett mycket lågt pris samtidigt som försäkringsbolagen tar igen detta genom att så få person byter försäkringsbolag när prövotiden på korttidsförsäkringen löpt ut. Netviq erbjuder ingen sådan försäkring. Istället erbjuder vi dig en av marknadens bästa bilförsäkringar till ett lågt pris utan att behöva göra avkall på försäkringens innehåll. Detta är något vi tror att vi och våra försäkringstagare kommer att tjäna på i längden. Fundera alltså två gånger när du tar ditt billån med en korttidsförsäkring. Och jämför priset på bilförsäkringen när prövotiden löpt ut.

Pris direkt

Använd vår prisberäknare ovan för att omedelbart får pris på bilförsäkring. Fyll i ditt personnummer och ditt regnummer så har du priset inom några sekunder!

Samlingsrabatter

När du köper din boendeförsäkring (hemförsäkring eller villaförsäkring) hos oss så ger vi dig ytterligare 10 % rabatt på vår redan mycket billiga bilförsäkring!