Vi erbjuder billigast bilförsäkring

Hos oss kan du köpa en av Sveriges absolut billigaste bilförsäkringar. Netviq är en unikt försäkringsbolag och en riktig prispressare. Detta gör att vi kan erbjuda dig extremt billig bilförsäkring utan att behöva göra avkall på bilförsäkringens innehåll!

Billigast bilförsäkring_NetviqBilligast bilförsäkring

Hos oss finner du en av de billigaste bilförsäkring som du kan hitta i Sverige. Netviq är ett renodlat nätförsäkringsbolag och har funnits i över 10 år. Vi finns till för dig som är "nätsmart" och som gärna tar emot dokument via E-post och köper Online för att istället få en billig bilförsäkring! Vår bilförsäkring är inte bara en billig bilförsäkring, den är även en av de bästa bilförsäkringar du kan hitta.

Billigare utan mellanhänder

Vår bilförsäkring kan inte köpas via mellanhänder som förmedlare bilförsäkring eller sajter som jämför bilförsäkring. Det kan därför vara lite svårare att hitta Netviq men när du väl gjort det så lönar det sig för de flesta! Det finns många jämförelsesajter som vittnar om att vi har bland marknadens billigaste bilförsäkring (här är en).

Samla dina försäkringarSamla dina försäkringar hos oss...

Om du köper vår billiga bilförsäkring i kombination med en hemförsäkring eller en villaförsäkring så får du en än billigare bilförsäkring. Med andra ord får du ytterligare 10 % rabatt på en redan billig bilförsäkring!