Bostadsrättsförsäkring för dig i bostadsrätt

Här hittar du en av Sveriges billigaste hemförsäkringar för bostadsrätter. Vår bostadsrättsförsäkring säljs inte via mellanhänder och ej heller via telefon. Alla försäkringshandlingar skickas via e-post. Allt för att ge dig en av de billigaste bostadsrättsförsäkringar du kan finna!

Bostadsrättsförsäkring_NetviqBostadsrättsförsäkring

Vi erbjuder dig en av Sveriges absolut billigaste bostadsrättsförsäkringar! Att vår bostadsrättsförsäkring är så pass billig beror på flera faktorer:

  • Inga mellanhänder - Vår bostadsrättsförsäkring säljs enbart direkt till privatpersoner.
  • Endast köp Online - Vår bostadsrättsförsäkring kan enbart köpas här via vår hemsida.
  • Försäkringshandlingar via e-post - Samtliga dokument som rör bostadsrättsförsäkring skickas via e-post.

 

Utöver ovanstående punkter så kan du (om du vill) välja betydligt högre självrisker än vad branschen i övrig erbjuder. Kort och gott - en bostadsrättsförsäkring där du betalar mer när något händer - om det händer!

Hemförsäkring med bostadsrättstillägg

När du köper en bostadsrättsförsäkring så köper du egentligen en traditionell hemförsäkring men med ett bostadsrättstillägg. Detta gör du för att du har ett utökat ansvar jämfört med försäkringstagare som bor i en hyresrätt. Vi erbjuder dig alltså en av marknadens billigaste hemförsäkringar och priset har du redan inom några sekunder genom att använda vår prisberäknare. Jämför hemförsäkring med Netviq innan du bestämmer dig!