Försäkring för direktimporter

Av någon anledning har alltid direktimporterade bilar en betydligt högre skadeprocent än svensksålda bilar. I Sverige hämtar alla försäkringsbolag fordonsuppgifter från Vägtrafikregistret. Tyvär saknas många av de uppgifter man behöver för att ge pris på direktimporterade bilar.

Direktimporterad bil

Netviq erbjuder inte någon försäkring för direktimporterade bilar, men det gör däremot försäkringsbolaget Moderna Försäkringar. Ring gärna till Moderna Försäkringar på telefon 0200-259 259 för pris på direktimport.

Hos Moderna Försäkringar kan du köpa en billig bilförsäkring för din direktimporterade bil. För dig som har importerat din bil själv så finns det inte många försäkringsbolag som tecknar bilförsäkring. Anledningen till detta är att det tyvär är vanligt att mätarställningen manipuleras när bilen importerats. Detta gör att maskinskadeförsäkringen för direktimporterade bilar inte gäller om du väljer en halvförsäkring.

 

Hos Moderna Försäkringar kan du köpa en av marknadens absolut bästa bilförsäkringar för direktimporterade bilar. Precis som hos de andra försäkringsbolag så gäller särskilda regler kring försäkring för direktimporterade bilar.