Prisvärd försäkring för din Opel

Vi erbjuder dig en av marknaden billigaste bilförsäkringar för Opel. Vår försäkring för Opel säljs inte via mellanhänder. Bilförsäkringen kan endast köpas Online och alla försäkringshandlingar skickas via e-post. Allt för att kunna erbjuda dig en av Sveriges billigaste försäkringar för Opel!

  • Försäkring Opel

Försäkring Opel

Netviqs försäkring för Opel är speciellt ihopsatt för att kunna erbjuda ett lågt pris men samtidigt rejäla ersättningsbelopp. Opel är idag en vanlig bil i Sverige och det finns gott om reservdelar och duktiga verkstäder för Opelbilar. Detta är faktorer som vi vägt in när vi skapat vår försäkring för Opel. Priset får du inom några sekunder och vår försäkring tål att jämföras med försäkringsbolag som finns med på sajter som jämför bilförsäkring!

Lite kort historia om Opel

Opel är ett tyskt bilmärke som grundades av Adam Opel som levde mellan åren 1898–1928. Företagets mest kända modeller historiskt är Opel Kadett, Opel Rekord och Opel Kapitän. Men Opel har även försökt komma in i sportbilssegmentet med modeller som Opel GT, Opel Manta, Opel Monza, Opel Calibra och Opel Speedster samt lyxbilssegmentet med bilar som Opel Diplomat och Opel Senator. Opel är framförallt en volymbilstillverkare och tillhör sedan länge Europas stora tillverkare.

Opel finns inte i UK

I Storbritannien säljs inte Opel. Istället säljer GM-ägda Vauxhall bilar som i princip är identiska med Opel. Detta började man med under 1970-talet. Tidigare var Opel och Vauxhall helt olika märken med skilda modeller och hade enbart ägaren GM som gemensam nämnare.

Opel -Bilförsäkring

Netviq har idag inget samarbete med Opel. Vår försäkring för Opel är istället framtagen av våra bilexperter och vår försäkring innehåller alltså allt sådant som vi anser att en bra bilförsäkring för Opel bör innehålla!