Din fritidshusförsäkring!

Netviq erbjuder dig en av marknadens bästa fritidshusförsäkringar. Idag säljer vi våra försäkringar via Moderna Försäkringar.

Fritidshusförsäkring_NetviqFritidshusförsäkring i trygga händer

Netviq är en del av Moderna Försäkringar som ingår i Tryg, Nordens näst största sakförsäkringskoncern. Nu samlar vi våra konkurrenskraftiga bil-, hem- och personförsäkringar i Sverige under varumärket Moderna. Det innebär att alla nya försäkringar tecknas via www.modernaforsakringar.se eller via vår kundservice 0200-259 259.

Är du redan kund idag via Netviq gäller din försäkring precis som tidigare.

 • Detta ingår i fritidshusförsäkringen

  Detta ingår i fritidshusförsäkringen

  Fritidshusförsäkringen ersätter skador på själva byggnaden/byggnaderna och på ditt lösöre. Rättskydd och ansvarsförsäkring ingår också.

  Läs vidare
 • Fritidshusförsäkringens villkor

  Fritidshusförsäkringens villkor

  Här hittar du fullständiga försäkringsvillkor för fritidshusförsäkringen. Här finns också vår förköpsinformation som sammanfattar de fullständiga villkoren.

  Läs vidare
 • Komplettera med tilläggsförsäkringar

  Komplettera med tilläggsförsäkringar

  Komplettera din fritidshusförsäkring med en eller flera tilläggsförsäkringar. Har du en mindre båt kan du t ex teckna ett tillägg i stället för att teckna en individuell båtförsäkring.

  Läs vidare
 • Så här hanterar vi skador

  Så här hanterar vi skador

  Om du råkar ut för en skada gör du enklast din skadeanmälan direkt på webben, snabbt och tillgängligt. Om du föredrar att ringa är du välkommen att kontakta vår skadekundtjänst.

  Läs vidare
 • Fritidshusförsäkringens självrisker

  Fritidshusförsäkringens självrisker

  Självrisken är den del av kostnaden som du själv står för vid varje skadetillfälle. Vilka självrisker som gäller för din fritidshusförsäkring framgår bland annat av dina försäkringshandlingar.

  Läs vidare