Din husvagnsförsäkring!

På Netviq hittar du en av marknadens bästa husvagnsförsäkringar. All administration sköter vi på nätet och alla försäkringshandlingar skickas via e-post. Försäkringen säljs idag via Moderna Försäkringar.

Husvagnsförsäkring_NetviqTrygga ägare

Netviq är en del av Moderna Försäkringar som ingår i Tryg, Nordens näst största sakförsäkringskoncern. Nu samlar vi våra konkurrenskraftiga bil-, hem- och personförsäkringar i Sverige under varumärket Moderna. Det innebär att alla nya försäkringar tecknas via www.modernaforsakringar.se eller via vår kundservice 0200-259 259.

Är du redan kund idag via Netviq gäller din försäkring precis som tidigare

 

 • Detta ingår i husvagnsförsäkringen

  Detta ingår i husvagnsförsäkringen

  Husvagnsförsäkringen kan köpas med två olika omfattningar (halvförsäkring eller helförsäkring).

  Läs vidare
 • Försäkringsvillkor för husvagn

  Försäkringsvillkor för husvagn

  Här hittar du fullständiga försäkringsvillkor för husvagnsförsäkringen. Här finns också vår förköpsinformation som sammanfattar de fullständiga villkoren.

  Läs vidare
 • Självrisker för husvagnsförsäkring

  Självrisker för husvagnsförsäkring

  Självrisken är den del av kostnaden som du själv står för vid varje skadetillfälle. Vilka självrisker som gäller för din husvagnsförsäkring framgår bland annat av dina försäkringshandlingar.

  Läs vidare
 • Så hanterar vi skador

  Så hanterar vi skador

  Om du råkar ut för en skada gör du enklast din skadeanmälan direkt på webben, snabbt och tillgängligt. Om du föredrar att ringa är du välkommen att kontakta vår skadekundtjänst.

  Läs vidare